Set i personalizuar për fëmijë, i qëndisur me dorë për 8500 Lekë nga 15,600 Lekë

Çarçafë, kuvertë, certifikatë, lepurush dhe peshqir nga "Ide për Qëndisje"
Ju kurseni deri në 7100 Lekë me këtë ofertë
8,500Lekë
ULJE TË POROSITURA TE MBETURA
46% 4 0 ditë

Kujdesuni që fëmijët juaj të bëjnë një gjumë të ëmbël mes personazheve të tyre të dashur që vijnë nga përrallat drejt e në krevatin e tyre butë-butë. “Ide për qëndisje” sjell zgjedhjen e duhur me një set çarçafësh 100 përqind pambuk DMC, prej materiali francez anti-alergjik, të qëndisur me dorë sipas dëshirës suaj.

Gjithashtu mund të krijoni certifikatën e lindjes së fëmijës suaj të qëndisur me dorë, me gjithë të dhënat e ta mbani si kujtimin tuaj më të shtrenjtë.
Por kjo ofertë është edhe një ide origjinale për të bërë një dhuratë për të afërmit ose miqtë tuaj që janë në pritje të një fëmije ose si dhuratën e veçantë të ditëlindjes së radhës.

Opsioni 1 – Bëhet 8500 Lekë nga 12,600 Lekë

 • Komplet çarçafësh për fëmijë (2 çarçafë + këllëf jastëku) të qëndisur me inicialet e emrit të fëmijës ose figura me mbushje.
 • Certifikatë e qëndisur me të dhënat kryesore të fëmijës kur lind, si: data e lindjes, pesha, gjatësia dhe dekor zbukurues. (Të përfshira janë: qëndisja + korniza)
 • DHURATË: Lepurush i qëndisur me inicialet ose emrin, sipas dëshirës + Peshqir dore për larjen e fëmijës, i qëndisur me inicialet ose emrin.

Opsioni 2 – Bëhet 11,500 Lekë nga 15,600 Lekë

 • Komplet çarçafësh për fëmijë (2 çarçafë + këllëf jastëku) të qëndisur me inicialet e emrit të fëmijës ose figura me mbushje.
 • Kuvertë për fëmijë e qëndisur me inicialet ose emrin, ose personazhe të Walt Disney.
 • DHURATË: Lepurush i qëndisur me inicialet ose emrin, sipas dëshirës + Peshqir dore për larjen e fëmijës, i qëndisur me inicialet ose emrin.

- Sipas dëshirës mund edhe te realizohet printim i fotos së fëmijës tek kuverta, shoqëruar me qëndisjen e inicialeve.
- Personazhet e Walt Disney -t , realizohen vetëm tek KUVERTA dhe jo tek çarçafët apo te tjerat.
- Realizimi i një paketë kërkon rreth 2-3 javë kohë.

Çarçafët janë:

 • Material 100% pambuk.
 • Produkte franceze te markës DMC.
 • Kuverta, lepurushi dhe peshqiri i vogël larës  janë gjithashtu material francez, si dhe kanë veti anti -alergjike.

Telefononi në numrin (04) 4500 904 nga e hëna në të premte ora 10:00-18:00 dhe të shtunën ora 10:00-12:00 për t’ua sjellë kuponin në adresën tuaj.

 • Ju mund ta blini kuponin deri më 28 prill 2013.
 • Afati i përdorimit të kuponit është deri më datë 28 qershor 2013.
 • Ju mund ta përfitoni ofertën vetëm nëpërmjet kuponit të myCity. Nëse shkoni tek biznesi “Ide për qëndisje” pa kupon do të paguani çmimin e rregullt pa ulje.
 • Nëse keni pyetje rreth ofertës kontaktoni stafin myCity.al në numrin e telefonit 04 45 009 04.

Rruga “Myslym Shyri”, pranë hyrjes së tregut Çam